Intresseanmälan

Erbjudande

Du som köper ett Botellohus och låter oss hyra ut det erbjuds två olika lösningar. Antingen så sänker du priset mot att vi ingår ett avtal på minst 1 år eller så provar du på tjänsten med 3 månaders uppsägningstid

Oavsett upplägg så får du alltid full kontroll över uthyrningen genom Botellos digitala plattform

Uthyrning med Rabatt

50 000 kronor rabatt på huset.

Avtalslängd minst 1 år

Uthyrning prova på 

Ingen bindningstid

Avtalslängd 3 månader uppsägningstid

Så fungerar det i praktiken

För att vi ska kunna hjälpa dig att hyra ut ditt attefallshus upprättas ett förmedlingsavtal mellan Botello och dig som villaägare. Avtalet styr under hur lång tid vi får hjälpa dig hyra ut ditt attefallshus. Vi förstår att det kan kännas jobbigt att ta hand om det administrativa vid en uthyrning och därför ingår allt administrativt arbete samt förvaltning och underhåll i vår uthyrningslösning samt fastigheten. 

När allt är fixat och klart så kan vi börja hyra ut ditt hus direkt. Vi på Botello ansvarar för att hitta en grym hyresgäst som vi sedan sköter all kontakt med, så du kan fortsätta din vardag som vanligt. 

Under uthyrningstiden säkerställer vi att hyran betalas in av hyresgästen på vårt klientmedelskonto och ersätter dig löpande efter att vi dragit av vår avgift för att vi hjälper dig hyra ut huset. Storleken på avgiften baseras på din önskade längd på uthyrningen samt storleken på din valda rabatt

Skärmavbild 2023-01-26 kl. 12.54.59

Varför ska du hyra ut ditt Attefallshus?

  • Det är bra för samhället. När du hyr ut ditt Attefallshus så öppnar det upp för fler boenden vilket bidrar till en minskad bostadsbrist.
  • Du som villaägare rustar dig själv med en extra intäkt och det öppnar även upp för en direkt lönsamhet som ger dig ett lägre pris på ditt Attefallshus.
  • Det är enkelt då Botello tar han om allt och framförallt så slipper du tänka på eller ansvara för det löpande underhållet av Attefallshuset.

Vi ansvarar för underhållsplaner

Som för vilken fastighet som helst så är det lika viktigt med regelbunden fastighetsskötsel även när det kommer till ett attefallshus. När Botello hyr ut ditt hus så är det även vi som är förvaltare och vi ansvarar för att underhållsplanerna sköts som de ska. Du som ägare av attefallshuset står för kostnaden och måste därför godkänna alla åtgärder innan de görs. När du godkänt underhållet eller åtgärden så är det Botello som utför arbetet eller ser till att det blir utfört.

Vi ger dig en garanti

Om attefallshuset vi förmedlar åt dig är ett Botellohus så förekommer det garantier och beroende på vilken leveransform du väljer så är det olika garantitider. Men som minst varar garantin i 2 år och täcker då allt, vissa produkter har längre garantitider. Om något går sönder efter garantitiden löpt ut så utreder vi alltid om det är så att varan har varit bristfällig och då är det vi på Botello som förväntas ersätta den eller om den kan anses vara förbrukad och då faller kostnaden på dig som villaägare. 

Om det skulle uppstå onormalt slitage

För oss är det viktigt att hyresgästen tar sitt ansvar och om det skulle uppstå onormalt slitage som ett resultat av att hyresgästen misskött sig eller försummat sina åtaganden kring skötsel av attefallshuset så är det hyresgästen själv som får stå för kostnaden. 

Gillar du vårt koncept? Läs då vidare

Bild från kund på Ekerö
Bild från kund i Spånga
Bild från kund i Täby