Intresseanmälan

Flytta till Täby

Hus 0001 

Mer information

Välkommen till Spånga

Hus 0002

Mer information

Kom till Ekerö

Hus 0003

Mer information

Välkommen till Täby

Hus 0005

Kom till Nacka

Hus 0006 

Mer information

Flytta till Värmdö

Hus 0007

Mer information

Fantastiskt läge i Nacka

Hus 0009

Mer information

Kom till Spånga

Hus 0011

Känn dig som hemma i Nacka

Hus 0011

Vår Uthyrningsprocess

Hur går uthyrningprocessen till? Mer om vårt tillvägagångssätt hittar du här

 

Icon på hus

1. Anmäl intresse till oss

Är du intresserad av att bo i ett av våra Attefallshus? Anmäl ditt intresse genom mailadressen nedan. Vi återkopplar enbart när det finns en ledig bostad. Ett mail räcker som anmälan.

Icon på papper

2. Vi kontaktar dig

När vi får in vakanser eller nya bostäder vakanser som ska hyras ut så tar vi kontakt med de personer som anmält intresse till oss. Du erbjuds en husvisning och om du är fortsatt intresserad så samlar vi in underlag från dig.

Icon på ny

3. Du flyttar in

När vi har granskat det underlag du skickat in och allt ser bra ut så skriver du ett kontrakt med oss på Botello. Som hyresgäst får du tillgång till vår portal där du enkelt kan se fakturor och hantera ärenden. Sen är det bara att flytta in! 

Som hyresgäst hos Botello

Vårt upplägg bygger på att boendet står på våra villaägares tomter men du som hyresgäst hyr huset genom Botello, det är vi som förvaltar och administrerar. Detta innebär att du som hyresgäst enbart kommunicerar med oss.

För att underlätta för dig som hyresgäst så får tillgång till Botellos portal. Genom den kan du hitta allt från dina fakturor och inbetalningar till felanmälningar och manualer för vitvaror. Botello ansvarar för alla underhållsplanerna och ser till att de sköts, detta innebär att du kommer bo i ett hus som får den uppmärksamhet som det förtjänar. För allas trevnad har vi trivselmanualer som är enkla att följa och du som hyresgäst vet vad som förväntas av dig. Dessa manualer behandlar allt från hantering av sopor till parkering och tysta tider

 

Några av våra Attefallshus