Intresseanmälan

Förmedling & Förvaltning

2. Byggnation av huset_Medel

Vi är byggaren

Botello kan hjälpa till med allt pappersarbetet, markentreprenad, byggnation av huset och koordinering av hela leveransen. Allt detta till ett fast takpris för att du ska känna dig trygg.

6. Slutbesiktning & slutbesked_Medel

Vi är hyresvärd

Vi tar hand om allt när det kommer till hyresgästen, annonsering av huset, kontroller av hyresgästen, support, fixar möbler, upprättar korrekta hyresavtal och sköter hela uppsägningen. Men du har givetvist alltid sista ordet då det är du som äger fastigheten. 

1. Pappersarbete till kommun_mellan

Garanterad intäkt

När vi tillsammans har hittat ett upplägg som passar dig och din tomt så lägger vi en garanterad intäkt som gäller från dag ett. I det upplägget inkluderar vi alltid en service och förvaltning av fastigheten så att du alltid kan känna dig trygg i att fastigheten är i toppskick.

 

Finansiering

Du som köper ett hus av oss ges möjligheten att hitta bättre finansieringslösningar från våra samarbetspartners. För att vi sak kunna sy ihop den bästa möjliga finansieringen för just dig är det bra om vi kan ta ett möte för att kunna gå igenom allt.

Bolån

Söderberg & Partners 

Delbetala

Serafim Finans

Så fungerar det i praktiken

För att vi ska kunna hjälpa dig att hyra ut ditt attefallshus upprättas ett förmedlingsavtal mellan Botello och dig som villaägare. Avtalet styr under hur lång tid vi får hjälpa dig hyra ut ditt attefallshus. Vi förstår att det kan kännas jobbigt att ta hand om det administrativa vid en uthyrning och därför ingår allt administrativt arbete samt förvaltning och underhåll i vår uthyrningslösning. 

När allt är fixat och klart så kan vi börja hyra ut ditt hus direkt. Vi på Botello ansvarar för att hitta en grym hyresgäst som vi sedan sköter all kontakt med, så du kan fortsätta din vardag som vanligt. 

Under uthyrningstiden säkerställer vi att hyran betalas in av hyresgästen på vårt klientmedelskonto och ersätter dig löpande efter att vi dragit av vår avgift för att vi hjälper dig hyra ut huset. Storleken på avgiften baseras på din önskade längd på uthyrningen.

Medarbetare på Botello

Vanliga frågor

Får jag välja hyresgäst?

Ja, Botello gör allt förarbete men då det är du som äger fastigheten så är det alltid du som har sista ordet. 

 

Vem ansvarar för löpande underhåll?

Vi på Botello sköter all löpande underhåll av så väl Fastighet som önskemål från hyresgästen

 

Vem bekostar reparationer?

Större reparationer som inte går inom ramen för förvaltning eller garantitider kommer att bekostas av dig som fastighetsägare men att utföras av Botello.

Hur mycket kan jag delbetala?

Du kan delbetala upp till 350.000kr per person 

Hur vet jag att jag får låna?

Den enklaste vägen är att du tar ett möte med en rådgivare hos Botello, lägger upp ett upplägg som vi sedan kan presentera för bankerna. inom 5 dagar har du som längst ett besked.